TCI 2024 Fall Meeting at The Hyatt Hill Country Resort and Spa, San Antonio: Sept. 27 - 29				
		· ·	Friday, Sept. 27	•
TIME		SESSION/EVENT	TITLE	SPEAKER
3PM - 5PM		Board of Directors Meeting	TCI Board of Directors Meeting	
5:30PM - 6PM		REGISTRATION	Check-in and Badge Pick Up	
6PM - 8PM		WELCOME RECEPTION	See Who's Here (and Exhibitor Welcome!) Heavy apps and cocktails	
Saturday, Sept. 28				
7:00AM - 4PM	TIME	SESSION/EVENT REGISTRATION	TITLE REGISTRATION/HELP DESK OPEN	SPEAKER Laura Weiss
7:00AM - 4PM		EXHIBITS OPEN	Exhibit Hall	Laura Weiss
7:00AM - 8:00AM	60 MIN	BREAKFAST	CONTINENTAL BREAKFAST	
		-		
8AM - 8:10AM	10 MIN	Opening Remarks	Welcome from Steve Johnson, TCI President	Steve Johnson, MD
8:10AM - 8:30AM	20 MIN (CME)		Updates in Hypothyroidism	Joe Becker, MD
8:30AM - 8:50AM	20 MIN (CME)		Psoriasis - Updates in Treatment	Emily Becker, MD
8:50AM - 9:10AM	20 MIN (CME)		NASH Non alcholic fatty liver	Eric Lawitz, MD
9AM - 3PM			Spouse's Hill Country Experience	
9:10AM - 9:20AM	15 MIN (CME)		Q&A	Steve Johnson, MD
9:20AM - 10AM	40 MIN		TCI Legends - An Historic Panel of Experts	Moderated by Steve Johnson
10AM - 10:30AM	30 MIN	BREAK	BREAK and EXHIBIT HALL TIME	
10:30AM - 11AM	30 MIN (CME)		Parkinson's Disease	Juan Ramirez, MD
11AM - 12PM	60 MIN (CME)		Keynote Lecture - Gulf War Syndrome	Robert Haley, MD
12PM - 1:45PM	1 HR 45 MIN	LUNCH BREAK	TCI BUSINESS MEETING & LUNCHEON	
1:45PM - 2:30PM	45 MIN (CME)		Advances in Migraine Treatment - Pt2	Santiago Restrepo, MD
2:30PM - 3PM	30 MIN (CME)		Novel Cardiac Imaging FFR	Mike Lane, MD
3PM - 3:10PM	10 MIN		2025 Fall Meeting Preview	Tim Hernandez, MD
3:10PM - 3:45PM	35 MIN	BREAK	BREAK and EXHIBIT HALL TIME	
3:45PM - 4:15PM	30 MIN (CME)		Advancements in Bone Marrow Transplant	Paul Shaughnessy, MD
4:15PM - 4:45PM	30 MIN (CME)		Gastroenterology Updates	Joe Shelton, MD
4:45PM			ADJOURN for SATURDAY	
6PM - 7PM		Dinner Dance Reception	CENTENNIAL DINNER AND CELEBRATION	
7PM - 10PM		Dinner Dance		
Sunday, Sept. 29				
TIME	TIME SESSION/EVENT		TITLE	SPEAKER
7:30AM - 9:30AM		BREAKFAST	CONTINENT	AL BREAKFAST
8AM - 11AM		EXHIBITS OPEN	Exhibit Hall/Walk	
8:30AM - 9:10AM	40 MIN (CME)		Diabetes Updates	ТВА
9:10AM - 9:40AM	30 MIN (CME)		Hot Topics in Cardiology	Cara East, MD
9:40AM - 9:50AM	10 MIN		Updates in Social Media & Website Review	Laura Weiss
9:40AM - 10:30AM		BREAK	BREAK and EXHIBIT HALL TIME	
10:30AM - 11AM	30 MIN (CME)		Updates in Stroke Treatment	TBA
11AM - 12PM	60 MIN (CME & Ethics)		Medical Ethics Considerations and the Use of Al	Claudia Hura, MD
12PM		Closing Remarks from Steven Johnson, MD		